FOCUS on You címmel indul új, fiatal zenészeket támogató workshop-sorozat

Fiatal zenészek karrierjének előmozdítását támogatja a héten indult FOCUS on You című programsorozat. Az online workshop-sorozaton 18-35 év közötti előadóművészek és zeneszerzők sajátíthatnak el a zenei üzleti életben szükséges készségeket és tudást, személyre szabott, interaktív formában. A sorozatot a fiatal zenészek jövőképéről szóló nyilvános kerekasztal-beszélgetés vezeti be.  

A Focus on You egy olyan, non-profit alapon működő, inspiráló programsorozat, melynek során minden alkalommal más és más téma kerül fókuszba. Idén ősszel a résztvevők a projekttervezés, időgazdálkodás, stresszkezelés, a közösségi média használata, a PR-szövegek írása és a szerzői jog területén kaphatnak segítséget az adott terület szakértőjétől, professzionális trénerektől.

Jelentkezni lehet egy-egy alkalomra vagy akár az egész sorozatra is. A workshopra az egész ország területéről és a határon túlról is várnak résztvevőket.

A sorozatot egy online kerekasztalbeszélgetés vezeti be szeptember 17-én 16 órától. Győri Noémi fuvolaművész, Mórocz Kata tréner, Varga Judit zeneszerző és Zsoldos Dávid, a Papageno ügyvezető igazgatója arról beszélgetnek Ajtony Csaba karmester-zeneszerzővel, hogy milyen kilátásokkal indul neki egy fiatal zenész a karrierjének a 21. században, milyen kihívásokkal néz szembe, és hogyan tud ezekre felkészülni. A kerekasztal-beszélgetés nyilvános és ingyenes, de regisztrációt igényel.

További információ: Bodnár Eszter
workshop@sonus.foundation, +36-30-638-2713

Weboldal
Facebook

Szervező: