Válassz egy táncot! Nagy Táncválasztó az ország 10 városában

Szeptember 20-án a 30 éves jubileumát ünneplő Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezésében közel 80 táncpedagógus közreműködésével, több mint 40 táncstílus kipróbálására nyílik lehetőség 10 vidéki helyszínen. Idén Debrecenben, Győrben, Hévízen, Kecskeméten, Kőszegen, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden és Szekszárdon várják majd a szervezők az érdeklődőket, akik az egész napos program során ingyenes táncórákon, kerekasztal beszélgetéseken, táncfilm vetítéseken és táncelőadásokon is részt vehetnek.

A „Nagy Táncválasztó” rendezvény minden korosztálynak szól és a gyerekektől a szülőkön át a nagyszülőkig (gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior). A szervezők célja, hogy a 30 perces táncórákon a részvevők kiváló tanárok irányítása mellett megismerhessék és maguk is kipróbálhassák a különféle táncstílusokat, megkapják a választás lehetőségét ahhoz, hogy a későbbiekben minél többen a táncot válasszák a szabadidő örömteli eltöltéséhez.

A Táncpedagógusok Országos Szövetséges és a Magyar Táncművészeti Egyetem kezdeményezésére 2019-ben a Tánc Világnapja (április 29.) alkalmából hagyományteremtő szándékkal és rendkívüli sikerrel rendezték meg az első NAGY TÁNCVÁLASZTÓ workshop-ot, amely az idei évben további helyszínekkel bővül majd.

A táncban megtalálhatod a közösséget, barátokra lelhetsz, megtapasztalhatod a testmozgás és a zene örömét, amely segít az egészség megőrzésében is. Válaszd a táncot és válassz egy táncot a szeptember 20-i Nagy Táncválasztó kurzusain. 

Az esemény ingyenes. A workshopokon történő részvétel regisztrációhoz kötött. A járványügyi szabályokra tekintettel a táncórákon az adott helyszín/helyszínek befogadóképességének megfelelően, limitált létszámú érdeklődőt fogadnak majd.

Regisztrálni a rendezvény előtt a honlapon (www.nagytancvalaszto.hu), az adott város órarendjét ismertető felületen, Győrben pedig az esemény napján, a helyszínen lehetséges.