Többet magunkról – Kulisszatitkok: Egy nyári este a Grecsó testvérekkel

A Többet magunkról egy rendhagyó összművészeti produkció, amelyet a Grecsó fivérek álmodtak meg és hívtak életre. A Várkert Bazárban ősztől induló est a tánc, az irodalom és a zene közös nyelvén beszél, amelyből a társulat jóvoltából augusztus 24-én különleges ízelítőt is kaphatunk.

Ez alkalommal a készülő előadás és az elmúlt hónapokban megvalósult nagysikerű versfilm-sorozat izgalmas forgatásának kulisszatitkaiba avatjuk be közönségünket Szabados Ági segítségével. Szó lesz többek között arról, hogy miért épp azt a bizonyos három verset választották ki Grecsó Krisztián verseskötetéből és arról is, hogy hogyan készült a zenei improvizáció és a kortárstánc koreográfia, de sok más izgalmas részlet is kiderül a Várkert Bazárban készülő előadásról.

A Grecsó fivérekkel ismét hidat varázsolunk a különböző művészeti ágak között, az est végén pedig rendhagyó módon mutatunk be részleteket a Többet magunkról című előadásból, amelynek most a közönség is aktív részese lesz.

Az est bevezetője a Várkert Bazár saját irodalmi táncprodukciójának, amely a Grecsó fivérek előadásában, Többet magunkról címmel debütál szeptemberben 21-én. Az est különös átmenet az irodalmi pódiumest és a színházi, zenés, táncos előadás között.

Közreműködők: Grecsó Krisztián író, Grecsó Zoltán táncművész, Szabados Ági műsorvezető-szerkesztő, irodalomterapeuta, Fodor Réka (ének), Rácz Réka (tánc), Kertész Endre (cselló)

A beszélgetés hossza kb. 90 perc. 

Esőnap: 2020. augusztus 31.

Többet magunkról – Kulisszatitkok
Egy nyári este a Grecsó testvérekkel
(augusztus 24., hétfő, 19 óra – T9 – 1014 Budapest, Táncsics u. 9. -)

További információk

Forrás: Várkert Bazár

, ,