CSIPES ANTAL iparművész – A tanodától az egyetemig… című fotókiállítása

A Hegyvidék Galéria szeretettel várja a az érdeklődőket következő kiállítására:

CSIPES ANTAL iparművész

A tanodától az egyetemig… című fotókiállítása

2020. augusztus 18–27.

Csipes Antal visszatérő vendége a Hegyvidék Galériának. „A tanodától az egyetemig…” című fotókiállítása szorosan kapcsolódik az azonos időben megjelenő, a MOME történetét bemutató könyvéhez. Hosszas előkészületek, évekig tartó alapos munka után született meg a kötet, majd a hegyvidéki bemutatóhoz megtörtént a fotók témák szerinti válogatása. A magyar fotográfia napjához is kapcsolódó kiállítás képanyaga a MOME történetéhez köthető különböző események jeleneteit, féléves kiértékelések, diplomavédések, ünnepek, utazások, előadások hangulatát dolgozza fel időrendi sorrendben, jól érzékeltetve az egyetemi évek sajátos légkörét és szakmaiságát.  Időrendben az első fotó 1982 júniusában, míg az utolsó 2020. június 26-án készült. A kiállítás anyagának összeállítását az NKA támogatta.

Kiállításmegnyitó: 2020. augusztus 18. (kedd) 18:00

A kiállítást megnyitja: Molnár Gyula grafikusművész, a MOME nyugalmazott egyetemi tanára

Közreműködik: Flamisch Péter, gitár

Könyvbemutató | A tanodától az egyetemig…: 2020. augusztus 27. (csütörtök) 18:00

Beszélgetőtársak: Oltai Kata művészettörténész, kurátor, Szalontai Ábel fotóművész, a MOME Media Design Intézet igazgatója és Kovács Csaba építész, a MOME Építészeti Intézet igazgatója

Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

A kiállításmegnyitón való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (0 Ft-os regisztrációs jegy váltásával). 

A kiállítás megtekintése 2020. augusztus 19–27. között (k-sz-cs 12:00–18:00), valamint a könyvbemutatón való részvétel regisztrációs jegy (200 Ft) megvásárlásával lehetséges.

Jegyek kaphatók, illetve regisztrálni a hegyvidekgaleria.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában (1124 Budapest, Csörsz utca 18.) és a Hegyvidék Galériában (1126 Budapest, Királyhágó tér 10.) lehetséges.

A kiállításmegnyitón és a könyvbemutatón a résztvevők maximum létszáma: 50 fő

Forrás: Hegyvidék Galéria

,