Nem hirdet bérletet a Szegedi Nemzeti Színház

Szeptemberben ismét megnyitja kapuit a közönség előtt a Szegedi Nemzeti Színház, augusztus 10-től pedig a jegyiroda munkatársai várják a jegyvásárlókat, illetve azokat a nézőket, akiknek a veszélyhelyzet miatt elmaradt előadásokra volt megváltott jegyük. A pótlásokkal kapcsolatos információk a jegyiroda nyitását követően a szinhaz.szeged.hu weboldalon is elérhetőek lesznek.

A személyesen vagy online vásárolt jegyek és bérletek az új időpontra automatikusan érvényessé válnak. Abban az esetben, ha a pótlás időpontja nem alkalmas, a nézőnek lehetősége nyílik jegyét más előadásra váltani vagy 2020. december 31-ig bármely előadásra érvényes voucherre cserélni a jegyirodában. A szabad bérletek és a pandémia ideje alatt lejárt ajándékutalványok érvényességi ideje 2020. december 31-ig meghosszabbodik.

A 2020/2021-es évadban a Szegedi Nemzeti Színház nem hirdet bérleteket. Az előző évad bérlői a tavalyi bérletük bemutatása esetén az abban foglalt előadások számával megegyező produkcióra 20%-os kedvezménykártyát kapnak a jegyirodában, melyet az évad során személyesen és online vásárlásnál is használhatnak majd, továbbá elővásárlási jogot szereznek, így 48 órával a havi műsorok meghirdetése előtt biztosíthatják helyeiket a kiszemelt előadásokra.

A jegyekkel és bérletekkel kapcsolatos egyedi igények jelzésére szeptember 12-ig nyílik lehetőség a színház jegyirodájában.

Forrás: Szegedi Nemzeti Színház