Újra nyitjuk színházunkat!

KEDVES KÖZÖNSÉGÜNK!

Köszönjük türelmüket és hűségüket, mellyel színházunkat a vészhelyzet időszakában is megtisztelték.
Örömmel jelenthetjük be, hogy a Pesti Magyar Színház hamarosan újra nyitja kapuit Önök előtt. Július 13-án megkezdődött a szeptemberi és októberi előadások jegyértékesítése, illetve kitűztük a pandémia miatt elmaradt előadások pótlásának időpontjait.
Az újranyitást követően is folyamatosan ügyelünk az egészségügyi előírásokra, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Önök ne csak jól, de biztonságban is érezhessék magukat a Pesti Magyar Színházban! 

ELMARADT ELŐADÁSAINK PÓTLÁSA

A járványügyi helyzet miatt elmaradt 50 előadásunk pótlását 2020. szeptember 18-tól megkezdjük. A pótlások várhatóan december hónapig elhúzódnak. Azon kedves nézőinktől, akiknek még nem sikerült kitűznünk a pótló előadásuk időpontját, türelmüket kérjük.

FIGYELEM! A korábban megvásárolt jegyek automatikusan a műsorban megjelölt pótelőadásra érvényesek! Akinek van jegye a pandémiás időszak előtti előadásokra, a pótlások időpontját ITT tekintheti meg! Abban az esetben, ha a kitűzött időpont megfelelő, Önnek semmilyen további dolga nincs, mint a kijelölt időpontba eljönni az előadásra az Önnél lévő jegyekkel! További információkért kattintson IDE

MEGKEZDTÜK SZEPTEMBERI-OKTÓBERI ELŐADÁSAINK JEGYÉRTÉKESÍTÉSÉT

Július 13-án 10:00 órától megkezdtük szeptemberi és októberi előadásaink ONLINE jegyértékesítését a https://magyarszinhaz.jegy.hu/ linken. A Rómeó és Júlia, Rumini, Időfutár, Utánképzés ittas vezetőknek és a Tom Sawyer előadásokra augusztus 3-tól szervezési irodánkban, augusztus 24-től jegypénztárunkban is megválthatják jegyüket. Szeptemberi-októberi műsorunkért kattintson IDE

WILLIAM SHAKESPEARE: RÓMEÓ ÉS JÚLIA

Szeptember 18-án mutatjuk be Shakespeare: Rómeó és Júlia drámáját a Magyar Színház nagyszínpadán, Eperjes Károly rendezésében.
A március 28-ra tervezett, de a pandémia miatt elmaradt bemutató előadás címszereplői olyan gyönyörűek és ártatlanok, mintha egy lexikonból léptek volna elő ezen dráma címszava mellől. Alakításuk bevezet a szerelembe, a létezés fő misztériumába, amelytől megdicsőül a mindenkori ifjúság és elutasítja az értelmetlen halált.

Jegyek még korlátozott számban vásárolhatók a https://magyarszinhaz.jegy.hu/ linken.

Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk előadásainkon! Addig is szép nyarat, jó pihenést kívánunk minden kedves Nézőnknek!

A Pesti Magyar Színház társulata 

Forrás: Pesti Magyar Színház