Crescendo Tábor

Bár a járvány miatt a szokásos Nyári Akadémiát és Fesztivált idén nem tudjuk megtartani, örülünk, hogy legalább egy rövidebb, kisebb létszámú, csak magyar résztvevőknek szervezett Crescendo Táborra mégis sort keríthetünk a már jól bevált, csodálatos kisvárosban, Tokajban.

Idén ének-, opera-, hegedű-, cselló-, zongora-, kamarazene- és barokk-kurzusra jelentkezhetnek a növendékek 16 éves kortól. A tanári kart pedig többek között  olyan neves magyar művészek alkotják, mint Dallos Erika, Füzesséryné Dudás Eszter (elnök), Kállay Ágnes, Kalló Zsolt, Kemenes András, Meláth Andrea, Pintér Dávid, Szabóki Tünde.

Ezúttal a megszokottnál kevesebb koncertünk és nyilvános programunk lesz, de ezekre szeretettel várunk minden érdeklődőt. A részvétel ezúttal is díjtalan, adományokat örömmel és hálával fogadunk.

  • 2020. július 31. péntek, 17.00 Főtéri muzsika (Kossuth tér)
  • 2020. július 31. péntek, 20.00 Kreatív Istentisztelet (Református templom)
  • 2020. augusztus 1. szombat, 19.30 Zárókoncert (Református templom)

Az e-CSI2020 videosorozatról

Mivel feltétlenül szeretnénk a Crescendo Nyári Akadémia és Fesztivál (CSI) mindenkori külföldi résztvevőivel, művésztanáraival, diákjaival, barátaival is kapcsolatot tartani, egy meglepetéssel készülünk a számukra. A lemondott Nyári Akadémia eredeti 12 napján, vagyis július 22. és augusztus 2. között naponta bejelentkezünk egy-egy, az utóbbi hónapokban készült, rövidebb-hosszabb videóval, mely magyar idő szerinti 15 órától lesz megtekinthető a Crescendo Facebook oldalán. Az e-CSI2020 videosorozat célja, hogy ha nem is pótolja, de legalább megidézze a Nyári Akadémia egy-egy eseményét egyéni óráktól az utcazenén és a Kreatív Istentiszteleten át, a művésztanári és gálakoncertig.