EGYMILLIÓ FONTOS EMLÉK – Módos Péter mesél – Kabai József könyvének bemutatója

Kabai József EGYMILLIÓ FONTOS EMLÉK – Módos Péter mesél című könyvének nyilvános sajtóbemutatója 2020. július 8-án, szerdán, 14.00 órakor a Rockmúzeumban (RaM Colosseum épülete, 1133 Budapest, Kárpát utca 23.).

A könyvbemutató résztvevői: Módos Péter, Koncz Zsuzsa, Vágó István és Kabai József

Moderátor: Frank Iván, újságíró

A könyvben Módos Péter 1968-tól 2000-ig tartó televíziós pályafutásáról, többek között az Egymillió fontos hangjegy, a Pulzus, és a Pori Jazz című műsorsorozatokról, a kulisszatitkokról mesél. Emellett rengeteg szó esik a zenészekkel való barátságáról, a privát életéről, a hatvanas évekbeli találkozásáról a beatzenével és az örök, nagy kedvencéről, a Beatlesről. És rengeteg sztori, amelyben a televízió első könnyűzenei műsorai elevenednek meg, azok története és kulisszatitkai, és persze a Kádár-korszak is, a hatvanas évektől a nyolcvanas évek végéig. Valamint olyan interjúk olvashatók Koncz Zsuzsával, Presser Gáborral, Vágó Istvánnal, Módos Péterrel, amelyekben a műsorokkal kapcsolatos emlékeik is felidézésre kerülnek.

A bemutató után kerül sor a könyv dedikálására, amely a helyszínen 20 százalék kedvezménnyel, 2500 forintért vásárolható meg.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

Forrás: Kossuth Kiadói Csoport