Ha nyár, akkor tánc! Három hónap után újra megnyit a MOHA-Mozdulatművészek Háza!

A MOHA-Mozdulatművészek Háza tánckomplexuma egész évben megannyi színes tánc-, és egyéb előadóművészeti, művészeti eseménynek ad otthont. A lezárások után intenzív tánckurzusokkal indulnak újra a programok a MOHA-ban, ahol két hónapon át több, mint tízféle táncstílusban tartanak workshopokat. Június 29-étől egészen augusztus végéig minden héten négy napos kurzusokkal várják a táncolni vágyókat. Ráadásul megújult termekkel nyit meg ismét a MOHA különleges birodalma, a Budapest Park és a Müpa szomszédságában!

© Barna Márta

A jó hangulat garantált és szuper tanároktól tanulhatunk!

Ahogyan már közel 20 éve, idén is a hazai táncélet elismert alakjai, pedagógusai és táncművészei tartanak kurzusokat a MOHA inspiratív tereiben. A tanfolyamok mindenki számára nyitottak, a sok különböző műfajból bárki megtalálhatja a saját ízlésének, érdeklődésének megfelelő workshopot.

Lesz többek között balett, indiai tánc, csikung, Horton technika, mozdulatművészet, kortárs tánc, flamenco, kontakt improvizáció…

Ha elég gyorsak vagyunk kedvezményeket is kifoghatunk, a hivatalos táncművészeti képzésben tanulóknak pedig külön szakmai kedvezmény jár!

Bővebb információ a workshopokról a facebookon vagy a MOHA honlapján megtalálható:

https://www.facebook.com/events/255646472213041/