Június 2-án nyit a jegyiroda

Kedves Nézőink, Tisztelt Bérleteseink!

Örömmel adunk hírt, ha nem is teljes üzemmódban, de részlegesen elkezdhettük a munkát, folytathatjuk próbáinkat. Boldogok vagyunk, hogy ismét beléphetünk a színház épületébe. Előadásokat sajnos még nem tarthatunk, de bízunk az augusztusi viszontlátásban. Reméljük, ez a várakozás kölcsönös.

Tekintettel a még mindig sok bizonytalanságra, nem tudunk mindenről most pontos tájékoztatást adni, de igyekszünk folyamatosan informálni Önöket minden új fejleményről.

A tavaszi bérletek elmaradt előadásainak pótlásával, az új évaddal kapcsolatosan is hamarosan jelentkezünk.

Amit most tudunk, és amiről feltétlenül tudni kell…

Jegyirodánk, amely továbbra is a színház épületében működik, június 2. és június 19. között újra várja Önöket, hétköznapokon 9 órától 17 óráig.

Ebben az időszakban a korábban megváltott jegyek visszaváltására és ajándékutalvány vásárlására lesz lehetőség.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a jegyek visszaváltására 2020. június 19. után már nem lesz lehetőség!

Tavaszi bérletet nem váltunk vissza, az elmaradt előadásokat pótoljuk bérletes nézőinknek.

Köszönjük, ha úgy döntenek, hogy nem váltják vissza márciusi és áprilisi előadásainkra szóló jegyeiket, és ezzel támogatják a szombathelyi teátrumot. Ez esetben Önöknek nincs teendőjük, ezen szándékukat nem kell külön jelezni.

A veszélyhelyzet alatt lejárt ajándékutalványok érvényességi határidejét 2020. szeptember 15-ig automatikusan meghosszabbítottuk, azok visszaváltására nincs lehetőség.

Minden megteszünk annak érdekében, hogy a fertőzés veszélyét csökkentsük.

Látogatóink csak a színház főbejáratánál található jegypénztárig jöhetnek, a színház közösségi tereiben vendéget, látogatót nem fogadhatunk.

Ha a pénztár előtt sor alakulna ki, kérjük, a biztonságos távolságot betartva (1,5 m), az épület előtt várakozzanak, a jegypénztárnál csak egy fő tartózkodhat. Kérjük Önöket, viseljenek maszkot!

Friss információk itt, a portálon, Facebook-profilunkon, Instagram-oldalunkon!

http://www.wssz.hu/tartalom/cikk/junius-2-an-nyit-a-jegyiroda

Forrás: Weöres Sándor Színház