Tájékoztató az elmaradt előadások pótlásáról

A veszélyhelyzettel kapcsolatos kormányrendelet értelmében továbbra sem lehet színházi előadásokat tartani, ezért lezárja idei évadát a Szegedi Nemzeti Színház. A meg nem tartott előadásokra váltott jegyek és bérletek az új időpontokra automatikusan érvényesek, ezért fontos, hogy azokat feltétlenül megőrizzék a nézők.

A koronavírus járvány miatt elmaradt előadások pótlásáról 2020. december 31-ig gondoskodik a Szegedi Nemzeti Színház, az új időpontokról a teátrum jegyirodájában, honlapján és Facebook oldalán tájékozódhatnak a nézők a veszélyhelyzet feloldását követően. 2019/20-as évad szabad bérletei és ajándékutalványai szintén december 31-ig válthatók be a meghirdetett pótelőadásokra.

A REKAMIÉ Fesztivál esetében sajnos a pótlás a 6 produkció egyeztetési nehézségei miatt nem lehetséges, így a jegyvásárlók három opció közül választhatnak majd:

– Nem váltják vissza a jegyeiket, ezzel támogatva a Szegedi Nemzeti Színházi művészeti munkáját.

– A megváltott jegyek értékével megegyező, december 31-ig érvényes vouchert kapnak, melyek beválthatók az általuk választott előadások szabad helyeire.

– A jegyértékesítő hálózatban visszaváltják a jegyeiket.

Az online platform, amelyen a jegyirodában és az Interticket hálózatán, a REKAMIÉ Fesztiválra vásárolt jegyek kezelése történik majd, jelenleg fejlesztés alatt áll. A jegyvisszaváltás részleteiről június első felében tájékoztatja nézőit a Szegedi Nemzeti Színház. 

Forrás: Szegedi Nemzeti Színház