Hogy vizsgáznál, ha te kezedben lenne az emberiség sorsa?

Föld 2 – Indulás, interaktív könyvbemutató és kalandjáték Gáspár András Gáspárral és tanítványaival

A Móránál május első hetében is folytatódik a könyvfesztivál.

Az idén 70. évfordulóját ünneplő gyermek- és ifjúsági könyvkiadó 2020. 05. 06-án 18:00 órakor egy ÉLŐ interaktív könyvbemutatóval várja FB-rajongói oldalán a 12 év feletti olvasókat.

Az esemény részleteit itt találja:

https://www.facebook.com/events/642659709799098/

A bemutatón a nézők ízelítőt kaphatnak a Föld 2 történetének eseményeiből, melynek kimenetelét egy kalandjáték keretében ők maguk irányíthatják.

A rendhagyó könyvbemutatón megismerhetik a Móra Kiadó legújabb szerzőjét, a Gáspár András Gáspár írói néven alkotó, Gáspár András színész, rendező, drámatanárt, és első regényét: a Föld 2 Záróvizsgát.

Bár a szerző több mint 1 évtizede kezdett bele elsősorban kamaszoknak szóló regénye megírásába, a történetet olvasva úgy érezhetjük, mintha az elmúlt néhány hónap eseményeire közvetlenül reflektálna.

Olyan megvilágítást ad napjaink torzult társadalmi és gazdasági folyamatainak, ami kamasz és felnőtt olvasót egyaránt gondolkodásra és cselekvésre késztethet.

Gáspár András Gáspár hisz a pozitív változásban, és abban, hogy a mai fiatalokban ott van a potenciál, amit felszínre hozva képesek lesznek az emberiséget elvezetni egy boldogabb és békésebb világba.

Tudjon meg többet a könyvről itt:

https://mora.hu/konyv/fold-2-zarovizsga/

Olvasson bele a Föld 2-be itt:

https://bit.ly/Olvass_bele_Fold2