Gyere nézd, ezek mi vagyunk!

A Pesti Magyar Színház fiatal színészei – együtt érezve azokkal az érettségi előtt álló fiatalokkal, akiknek a koronavírus járvány miatt a ballagás kimarad az életükből – alkottak egy „himnuszt”, hogy támogató, biztató, érzelmes mondanivalójával, fiatalos lendületével és dallamvilágával enyhítsenek az emiatti szomorúságukon. 

Tudniuk kell, hogy az élet csak most kezdődik el, és ők azok, akikről sok év múlva is dicsérve fognak beszélni. Talán még nem is érzik, micsoda bátorság, amit tesznek – még akkor is, ha nincs más választásuk. Megérdemlik a támogatást, és az ígéretet, hogy lesznek még nagy és megismételhetetlen pillanataik életük során!

Üzenete van az aggódó szülők-nagyszülő felé is: figyelmünk és támogatásunk a gyermekeiken, unokáikon, nincsenek egyedül, és legyenek nagyon büszkék rájuk!

A dal címe: Gyere nézd, ezek mi vagyunk!

Szövegét írta: Horváth János Antal író, rendező, a Pesti magyar Színház dramaturgja, valamint Szendrey-Nagy Olivér énekes, dalszerző, zenéjét Hunyadi Máté dalszerző, énekes, a Pesti Magyar Színház színésze szerezte.

A felvételek a Pannónia Stúdióban készültek.

A dalhoz készült egy klip is, melynek premierje az érettségi vizsgák kezdetét megelőző napon, vagyis május 3-án vasárnap 10:00 órakor lesz a Pesti Magyar Színház facebook oldalán.

,