Aktuálisabb, mint valaha – Ha egy igaz embert mutatsz nekem – Megérkezett Kováts Kriszta új lemezének első dala

Kováts Kriszta színésznő és énekesnő évről-évre meglepi a zeneszerető közönséget egy-egy új albummal. 2020 májusában először online formában jelenik meg a legfrissebb zenei anyag Biblia show címmel, ami később lemez formában is beszerezhető lesz. Az album egyik dalát, a Ha egy igaz embert mutatsz nekem címmel jelentette meg videóklip formában a saját közösségi média felületén.

Kováts Kriszta © Bege Nóra

„Még éppen el tudtuk készíteni a stúdióban az új albumunk, a Biblia show felvételeit, és elkészülhetett ez a klip az egyik dalból, amikor még együtt lehettünk. Nem gondoltuk volna, hogy pont ez a dal most ennyire aktuálissá válik, hogy a Biblia történetei ennyire hús-vér valóságként fognak mindnyájunkat érinteni. De a jókedvünk azért töretlen!”

Még éppen el tudtuk készíteni a stúdióban az új albumunk, a Biblia show felvételeit, még éppen el tudott készülni ez a klip az egyik dalból, amikor még együtt lehettünk. Nem gondoltuk volna, hogy pont ez a dal most ennyire aktuálissá válik, hogy a Biblia történetei ennyire hús-vér valóságként fognak mindnyájunkat érinteni. De a jókedvünk azért töretlen:

Közzétette: Kováts Kriszta hivatalos oldala – 2020. március 29., vasárnap

Ha egy igaz embert mutatsz nekem:

Az album szerzői Wolf Péter zeneszerző és Fábri Péter dalszövegíró. Közreműködik: Baranyay Piroska – cselló, vokál, Fábri Flóra – csembaló, vokál, Keönch László – hegedű