Kétszáz szabadon letölthető könyv

Adj magadnak egy esélyt, hogy a bezártságban is jól érezd magad! Romantika, kaland, mesék, mesés klasszikusok és ajánlott olvasmányok, 200 szabadon letölthető elektronikus könyvek.

www.multimediaplaza.com/ekonyvek/szabadon_letoltheto
A KOSSUTH KIADÓ FIGYELMEDBE AJÁNLJA LETÖLTŐÁRUHÁZÁT

SZABADON AJÁNLJUK

Pech. Már megint nem ütöttem meg a főnyereményt! Ez is csak velem történhetik meg.
Rizspor. Milyen fájdalmas arccal ül az a szép nő ott a kávéház túlsó felén! Madonnaarc kár, hogy olyan erősen be van meszelve. Malter Dolorosa.
Amerikai újságírás. (Minden öt percben új kiadás.) Mr. White leugrott az 526-ik utca 8-as számú házának huszonkilencedik emeletéről. Lapzártakor a hetedik emeletnél tart. 

NEM AKARSZ AJTÓT NYITNI? TÖLTSD LE A KÖNYVED! 

E-könyv újdonságunkban a hagyománytisztelő amish közösségben élő tizenhét éves Hannah arra készül, hogy szakítson a Régi Rend szigorú szabályaival. Ezután szóbeszédeken alapuló, koholt vádakkal árasztják el, és rádöbben, hogy nemcsak a családban és a közösségben változik meg a helyzete, de annak az embernek a szívében is, akit szeret.

Nyolcvan kiadó közel 7000 e-könyvét kínáljuk.
Iratkozz fel a Multimédiapláza hírlevelére,
hogy értesülj újdonságainkról és akcióinkról.

HANGOSKÖNYV? AZ IS VAN!

Hiányosan öltözött, titokzatos fiatalember tűnik fel az egzotikus trópusi üdülőparadicsom legelegánsabb szállodájában. Kisvártatva rejtélyes gyilkosság történik, valamint kitör egy „bubópestisjárvány”. A Vesztegzár a Grand Hotelben az egyik legismertebb Rejtő-regény: a vérbeli krimi és a szerző utánozhatatlan humorának legjobb egyvelege. Nevessünk!

https://www.kossuth.hu/hirlevel/images/hirlevel/kossuth.hu/images/maradj_otthon.jpg

Feliratkozás hírlevélre

Forrás: Kossuth Kiadói Csoport