Jelmezverseny és közösségi fánkevés a Farsangi Minifesztiválon

Nagyszabású jelmezverseny, közösségi fánkevés és Kolompos Együttes-koncert is lesz február 8-án, szombaton a Savoya Parkban. A Farsangi Minifesztivál elnevezésű rendezvényen értékes ajándékokat nyerhetnek a gyerekek, és 900 fánkot osztanak ki a szervezők. Minden program ingyenes.

A Farsangi Minifesztivál a jelmezversennyel kezdődik, amire már most jelentkezhetnek az óvodás és általános iskolás korú gyerekek, illetve szüleik. A benevezett gyermekek a színpadon megmutatják a jelmezüket, amiket Dombovári Vanda műsorvezető, Lajtai Kati énekesnő és Lovász László műsorvezető alkotta zsűri véleményez. A szervezők egyéni és csoportos kategóriában is hirdetnek győztest, előbbi egy Xbox játékkonzolt kap az Euronics jóvoltából. A nyertes csapatnak 2 és fél órás játékot biztosít a Csupakaland a NERF-pályáján, ráadásul a társaságot terített asztal várja. Emellett még rengeteg ajándékot, különdíjat is kapnak a további helyezettek. Jelentkezni a savoyapark.farsang@gmail.com címen lehet február 7-ig, 12 óráig.

A jelmezversenyt követően jön a nagy közös fánkevés. Az Auchan felajánlásával 900 fánkot osztanak szét a szervezők a minifesztiválon. Végül a Kolompos Együttes ad koncertet: autentikus népdalokat játszanak kicsiknek és nagyoknak játékos formában. A rendezvény minden programja ingyenes.

Farsangi Minifesztivál Facebook-esemény:

https://www.facebook.com/events/175532827025963/

,