Bravúros beugrás a Király Színház előadásán – Izgalmakkal teli napok után vastapssal ünnepelt előadás Kecskeméten

Az ANCONAI SZERELMESEK című zenés komédia kecskeméti vendégszereplésére indult péntek délután a Király Színház társulata, amikor a Drusilla szerepét játszó RÁRÓSI ANITA váratlan rosszullétet követően kórházba került. Az előadás megmentésére KUCZMANN ÁGNEST kérte fel a társulat, aki Komáromból éppen az előadás kezdésre érkezett meg Kecskemétre. Így próba nélküli beugrással, és a szereplő színészek támogató odafigyelésével végül egy fantasztikus hangulatú előadást köszönthetett vastapssal a város közönsége.

Ráadásként az izgalmak már napokkal az előadás előtt elkezdődtek. Luigi szerepét péntek este KURKÓ József helyett váltótársának, PETRÓCZI Gábornak kellett átvennie, aki Kölnben tartózkodott. De hála a kölni színház, és Petróczi Gábor rugalmasságának, a színművész időben megérkezett a kecskeméti előadásra, majd azt követően visszarepült Kölnbe.

A Király Színház Társulatának profizmusát dicséri, hogy a váratlan, nehéz helyzeteket gyorsan és sikeresen oldja meg, az előadás és a közönség érdekében.

Forrás: Király Színház