Szilveszter a titkos kertben

Szerző: Böjtös Kinga

Adtál már szilvesztert ajándékba? Mert idén ezt megteheted!

Hívd meg barátaidat a Garden Wonder aktuális bulijára, mely esemény már a sokadik titkos koncertjük a fővárosban. Gulyás Hanna és csapata egyedülálló élőzenés programjainak lényege a külföldi és hazai előadók inspiráló zenei fúziója, a limitált férőhelyes titkos helyszínek, az érzelem-központú indie-folk, neo-klasszikus és experimentális zenei stílusok, a garantáltan stresszmentes chill-hangulat és a befogadó, jóarc-közösség.  A London és Budapest között ingázó ötletgazda feltett szándéka, hogy dolgos csapatával a hétköznapi városi helyszíneket mini koncertterekké változtassák, legyen az saját kertjük, egy nappali, kávézó, műterem, romos gyárépület vagy fodrászszalon.

Ezzel olyan otthonos légkört teremtenek rendezvényeiken, mely a limitált lélekszámú közönség számára a zenei élményt intimmé teszi és a tehetséges kezdő művészeket, vagy a már befutott külföldi vendégzenészeket egyaránt felvillanyozza. Távoli színpad helyett kis pódium, széksorok helyett babzsákok, felvonások helyett laza zenei blokkok és aktív jelenlét: ez jellemzi a Garden Wonder koncerteket. Mely alkalmak nem csak a hazánkba első alkalommal ellátogató zenészeknek jelent rendhagyó élményt, de a hazai kulturális élet követőinek is izgalmas találkozóhelye lehet.

Az idei szilveszteri Garden Wonder este menüje  – két külföldi és három hazai előadóval – már publikus, kóstoljatok bele:

Cynema [IE] –  Ír producer / live set / először Budapesten!

Az estre jegyet vásárló max. száz fős közönség a koncert előtti napon tudja meg a pontos címet, mely ezúttal Pest belvárosában lesz. A helyszíni bár készül majd egy exkluzív italmenüvel – gin&tonic, Espresso martini – és pezsgőválasztékkal. A zenei színvonal és a baráti hangulat ezúttal is garantált!

Az est eventje : https://www.facebook.com/events/2576799719220497/

Jegyek itt: https://www.wearegardenwonder.com/events/hello-2020-by-garden-wonder-new-years-chill-party

Fotók: Garden Wonder Pr.