November 24-én Woody Allen-nap a Kino Cafe Moziban

Most tobzódhatnak csak igazán Woody Allen rajongói: a négyszeres Oscar-díjas mester legújabb alkotása, a Magyarországon november 28-án mozikba kerülő Egy esős nap New Yorkban kapcsán újranézhetik az amerikai mester utóbbi években készített legjobb filmjeit.

Café Society

A Cinetel és Kino Cafe Mozi közös Woody Allen-napján a rajongók újranézhetik a rendező utóbbi években készített legjobb filmjeit: műsoron lesz a Hollywoody történetA világ második legjobb gitárosaAz óriáskerék, a Café Society, a Match Point – és természetesen premier előtt az Egy esős nap New Yorkban.

A részletes program:

Nagyterem

16.30 – Hollywoody történet (Hollywood Ending)
18.30 – A világ második legjobb gitárosa (Sweet and Lowdown)
20.30 – Egy esős nap New Yorkban (A Rainy day in New York) – Premier előtt!

Kisterem

16.45 – Az óriáskerék (Wonder Wheel)
18.45 – Café Society (Café Society)
20.45 – Match Point (Match Point)

További információk az esemény Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/events/744539016060474/

Egy esős nap New Yorkban

Az Egy esős nap New Yorkban november 28-ától látható a hazai mozik műsorán – a film ismét igazi sztárparádé: Jude Law, Liev Schreiber, Diego Luna és Serena Gomez mellett a főszerepekben az új generáció legnagyobbjait, a Szólíts a nevedennel berobbanó Timothée Chalamet-t és a huszonegy évesen már hatvan szerepet maga mögött tudó Elle Fanninget láthatják a város, a rendező és a szerelem szerelmesei. 

A négyszeres Oscar-díjas Woody Allen romantikus komédiájában egy főiskolás szerelmespár, Gatsby (Timothée Chalamet) és Ashleigh (Elle Fanning) tervei a New Yorkban töltött romantikus hétvégéről egy csapásra füstbe mennek, amikor a napos idő esősbe fordul. Hamarosan elsodródnak egymás mellől, ami csak a kezdete a véletlen találkozások és furcsa kalandok hosszú sorának, amit külön-külön megélnek.

Forrás: Cinetel