Kistehén az A38 Hajón!

Kistehén

Tavaly decemberben jelent meg a Kistehén Bocsánat című albuma, amely minden tekintetben meglepetés volt. Az új dalokat  azóta a fővárosban és vidéken is bemutatta a zenekar, az évet pedig az A38 Hajón zárják egy hatalmas bulival, november 30-án.

Kollár-Klemencz László szerint a Bocsánat lemez a valaha készült legjobb Kistehén anyag, a zenei világba ráadásul most a női vonalat is beengedték.: “Ebben a lemezben egy nagy változás volt, leginkább az, hogy vokalisták jöttek be, akik által bejött egy finomabb nőies vonal és akikkel megerősítettük a dalokat.  Vittük őket a koncertekre is és bár eleinte a helyüket is nehezen találtuk meg,  iszonyú nagy élmény volt  így együtt zenélni. A  fesztiválokra is így mentünk, ami nagyon jót tett a zenekarnak és az új daloknak is. Ezzel az albummal más közönséget is elértünk, aki ragaszkodott a pop gyökerekhez az valószínűleg nem maradt meg mellettünk de mindettől függetlenül ez a lemez a Kistehén albumok közül a legjobb. Bármikor szívesen kitenném a falra, amit meg is tehetek, mivel készült belőle egy bakelit is. Másrészt ez egy bocsánatkérő lemez is, mindenért ami eddig történt. “

A Kistehén jövőre új videóval is megjelenik, aminek a munkálatai a MOME diákjainak bevonásával már el is kezdődtek. “Az album egyik zeneileg legkomolyabb, legsúlyosabb dalából készül a klip, aminek nagyon jó, hogy lesz egy filmes lenyomata. A dal eklektikusságát megfogva a diákok csapatokban dolgozzák ki a klipet, kíváncsian várjuk az eredményt.”- mondta a frontember, Kollár-Klemencz László.

https://www.a38.hu/hu/program/kistehen-hu-17421

https://www.facebook.com/events/472458640278614/

Forrás: Kistehén