Hogyan értsük félre a nőket? Csányi Sándor jótékonysági előadása

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e, a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére, miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Csányi Sándor

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, öröméről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.) Egyszemélyes vígjáték, nyolc különböző karakter, nyolcvan percben.

Csányi Sándor Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész tavaly közzétett egy felhívást közösségi oldalán, amelyben felajánlotta segítségét a színművészeti egyetemre felvételiző, nehéz sorsú gyerekeknek. Többen a kezdeményezés mellé álltak, Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere, illetve a Marczibányi Téri Művelődési Központ (Marczi), amely termet biztosított a foglalkozásokhoz. A színész köszönetképpen a polgármesternek a támogatásért, valamint a művelődési központnak a próbateremért a darab teljes bevételét felajánlja a II. kerületben működő Törös Alapítvány 2011-nek – amely hosszú évek óta segíti a kerület egészségügyi intézményeiben lévő gépek és berendezések fejlesztését – a II. kerület egészségéért.

A teljes bevételt a Törös Alapítvány 2011-nek ajánljuk fel a II. kerület egészségéért.

HOGYAN ÉRTSÜK FÉLRE A NŐKET?
CSÁNYI SÁNDOR JÓTÉKONYSÁGI ELŐADÁSA
(OKTÓBER 5., SZOMBAT 20.00 – Marczibányi Téri Művelődési Központ)

Belépő: 4500 Ft

Belépő II. Kerület Kártyával: 3500 Ft

Jegyeket személyesen a Marczibányi Téri Művelődési Központban, a Klebelsberg Kultúrkúriában és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.

Kedvezményes árú belépő kizárólag a Marczibányi Téri Művelődési Központban és a Klebelsberg Kultúrkúriában vásárolható!

Forrás: Marczibányi Téri Művelődési Központ

,