Indul a 10. LÜK-bajnokság!

10. LÜK-bajnokság 2., 3. és 4. osztályosoknak!

Nevezze versenyzőit az ország legszórakoztatóbb tanulmányi versenyére!

Örömmel értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a Móra Kiadó, immár 10. alkalommal, a 2019/2020-as tanévben is keresi az ország legjobb LÜK-játékosait.

Követve az elmúlt évek hagyományait, ismét versenyt hirdetünk az általános iskolák 2., 3. és 4. osztályos tanulói számára:
A diákok több fordulóban, saját évfolyamuknak megfelelő szintű feladatokkal mérhetik össze tudásukat, Logikájukat, Ügyességüket, Kitartásukat.
A verseny első, osztályszintű fordulója 2019. december 12-ig kerül megrendezésre minden versenyre jelentkező osztályban. Mindegyik osztályból az első három tanuló jut tovább – azok, akik az osztálytanító értékelése alapján a legjobb szintidővel és hibátlanul oldották meg a feladatlapokat. A feladatsorokat a LÜK játékkal, a miniLÜK füzetekből kell megoldaniuk a versenyzőknek.
A kistérségi és területi fordulók után az országos döntő 2020. májusában kerül megrendezésre. A legjobb eredményeket elérő diákok között dől el, melyik tanuló és osztálya nyeri a LÜK-bajnokságot.

Nevezési határidő: 2019. november 8-ig várjuk a nevezéseket az alábbi linkre kattintva: www.mora.hu/luk-bajnoksag

Nevezéséhez a 10 éves jubileum alkalmából 10 évvel ezelőtti árakon juthat a LÜK termékekhez.
A bajnokságra benevező osztályok 50%-os kedvezményre jogosító kupont kapnak, melyet a készlet erejéig, de legkésőbb november 30-ig válthatnak be.
Már kaphatók a korábbi versenyek feladatait tartalmazó miniLÜK füzetek.
A verseny díjazása:
A 2., 3. és 4. osztályosok külön-külön kerülnek értékelésre.
Mindhárom évfolyam első három helyezettjét értékes nyereményekkel díjazzuk, de senki nem távozik üres kézzel.A kistérségi fordulók legeredményesebb iskolái könyvcsomagot kapnak.A területi fordulóba jutott versenyzők felkészítői a 2020/2021 tanévre szóló Tanári zsebkönyvünket kapják ajándékba.

További részletes információ: www.mora.hu
A változtatás jogát fenntartjuk!

Részvételi feltételek

Forrás: Móra Kiadó

, ,