Szegedi divattervezők és divatmárkák jótékonysági divatbemutatója

A Szegedi Papucsért Alapítvány örömmel ad hírt arról, hogy szegedi divattervezők és helyi divatmárkák fognak össze azzal a jótékony céllal, hogy szegedi papucsokhoz jusson a Szeged Táncegyüttes.

Sallay-papucs © Iványi Aurél

A Livello Divatház, az Emmaroz Szalon, Kathia Dobo divat és stílustervező, Kriska Hajnalka Collection Divattervező és a SokÁ Ékszer jótékonysági divatbemutatón mutatják be kollekciójukat szeptember 28-án. A bemutatót szervező Partiscum Klub a belépő és támogatói jegyekből befolyó összegből Sallay Tibor cipészmester által készített szegedi papucsokat vásárol a jövőre 65 éves Szeged Táncegyüttes részére.

A Szeged Táncegyüttes 1955. óta ápolja és oktatja a Kárpát-medencei magyar és nemzetiségi tánc- és népi kultúrát. Több évtizedes munkájuknak köszönhetően, több ezer gyermek és felnőtt tanult táncolni és ismerte meg a népi kultúra gazdagságát. A táncegyüttes a hazai és nemzetközi sikereik mellett a szegedi ünnepek rendszeres szereplői.

A divatbemutatóra nemcsak a szegedi, hanem a Szegedet szerető közönséget is várják, a belépőjegyet vásárlók a divatbemutatón felül pezsgős fogadáson is részt vehetnek, de lehetőség van a nemes célt támogatói, belépésre nem jogosító jegy vásárlásával is segíteni.

A jótékonysági divatbemutató ideje és helyszíne:

2019. szeptember 28. (szombat) 15.00 óra, Reök Cukrászda.

A belépőjegy ára: 4900 Ft, amely pezsgős fogadást, szendvicseket, süteményeket is tartalmaz.

Lehetőség van további támogatói jegyek vásárlására is, minimum 2000 Ft értékben, de a támogatói jegy önmagában belépésre nem jogosít.

Jegyek a Livello Divatház (Szeged, Tisza Lajos krt. 51.), az Emmaroz Szalon (Szeged, Stefánia 6.) és a Szegedi Fűszeres (Szeged, Brüsszeli krt. 10/a.) üzleteiben, valamint a helyszínen, de megvásárolhatóak átutalással is: 11600006-00000000-32984448 (Karnak Kft.). A közleménybe a következők szerepeljenek: név, belépőjegy és/vagy támogatói jegy.

További információ a rendezvényről: 06-30-371-8044 Molnár Anita elnökhelyettes, Partiscum Club Szeged.

Forrás: Szegedi Papucsért Alapítvány