India film érkezik premier előtt a Budapest Rooftop Cinemára

A Budapest Rooftop Cinema ismét premier előtti vetítéssel kedveskedik nézőinek: Mammut 2 (1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.) tíz éve nem használt tetőterasza, a Mammuttető ezúttal az Ezerízű szerelem rendezőjének, Ritesh Batrának az új filmjével, A fényképpel (Photograph) várja a különösen szerelmi történetek kedvelőit.

Photograph – Photo by Joe D’Souza. © 2018 Tiwari’s Ghost, LLC. All Rights Reserved

Rafi (Nawazuddin Siddiqui), a derűs és jó kedélyű fényképész Bombay nevezetességeinél fotóz turistákat, és a képekért kapott csekély összegekből éli egyszerű, de elégedett életét. Lakótársain kívül nagyanyjával tart szoros kapcsolatot, az asszony azonban folyton azért nyaggatja, hogy mikor nősül már meg. A gyönyörű Miloni (Sanya Malhotra) tehetős családból való, érzékeny lány, aki még nem pontosan tudja, mit akar az élettől. Egy nap Rafi lefényképezi Milonit, majd mikor újra találkoznak, megkéri a lányt, hogy játssza el nagyanyja kedvééért a jegyese szerepét. A két távoli világból érkező ember közt különleges kapcsolat jön létre, ami mindkettejüket váratlan módon változtatja meg.

A film most premier előtt látható a Budapest Rooftop Cinemában, a jegyet váltók között a forgalmazó, a Cirko Film jóvoltából kisorsolunk egy Fujifilm Instax Mini Polaroid fényképezőgépet.

További információkat honlapunkon (www.budapestrooftopcinema.hu) és Facebook-oldalunkon (https://www.facebook.com/budapestrooftopcinema) találnak az érdeklődők. A Mammuttető minden nap 18:30 órakor nyit, a Mammuttető bár azonban már 16 órától várja vendégeit – a filmeket sötétedéskor kezdjük vetíteni.

Forrás: Budapest Rooftop Cinema