Hajós András zenés stand upjával indul a MagNet Ház új évada

2019. szeptember 7-én kitárja kapuit a budapesti MagNet Közösségi Ház, hogy ízelítőt adjon látogatóinak a közösségi tér izgalmas programjaiból. A nap folyamán színes és változatos kínálattal, ingyenes eseményekkel, gyerekprogramokkal, önismereti workshopokkal, előadásokkal és hangfürdővel várják az érdeklődőket. A programkavalkádot Hajós András zenés stand-upja és a Cimbaliband koncertje zárja.

A MagNet Ház egy valódi közösségi tér, mely számos olyan programnak, előadásnak és beszélgetésnek ad teret, amelyek középpontjában a közösségi és társadalmi kezdeményezések, a fenntarthatóság, az önismeret vagy éppen a spiritualitás témája, illetve a kultúra különböző területei állnak.

Szeptember 7-én, az Évadnyitó Élménynapon délelőtt a legkisebbeket és szüleiket angol és spanyol nyelvű dalokkal, mondókákkal várják, majd délután Previtzer Tünde, a Buboréktündér invitálja a kicsiket és nagyokat a varázslatos óriásbuborékok világába. Kora délutántól előadások és workshopok keretében beszélgethet bárki az önmegvalósítás vagy éppen a kiegyensúlyozottabb élet lehetőségeiről, a harmonikus párkapcsolatról és az élet értelmének megtalálásáról.

A szellemi és lelki utazáson túl a testet átmozgató foglalkozásokon is részt vehetnek a látogatók – többek között – kipróbálhatják a mozgásmeditációt és a thaichit, vagy akár swingelhetnek is, ha szívesen táncra perdülnének.

A spiritualitás és a testi-lelki jóllét is fontos szerepet kap a nap folyamán, az érdeklődők megismerkedhetnek a védikus asztrológiával, a kreatív álomfejtéssel, valamint meghallgathatnak egy improvizatív hangterápiás koncertet is.

Az Évadnyitó Élménynap előadói – többek között – Gánti Bence, klinikai szakpszichológus, dr. Karafiáth Balázs, coach és Antal Éva, a Vászonzsákoslány, a hulladékmentes életmód képviselője.

A programok mellett egy mini designvásárral is készülnek a szervezők, ahol a Spiri Shop kényelmes és praktikus ruhadarabjaiból és a Rebelle Beton Design egyedi és nőies betonékszereiből válogathatnak az egyedi tervezésű darabok szerelmesei.

Az Évadnyitó Élménynapot Hajós András zenés stand upja és a Cimbaliband koncertje zárja.

Web: magnethaz.hu/hu/2019/08/07/evadnyito-elmenynap-a-magnet-kozossegi-hazban

Facebook: fb.com/magnethaz

Fb-esemény: fb.com/events/2304068906344514

Instagram: instagram.com/magnetkozossegihaz

Forrás: MagNet Közösségi Ház