Magyar zenekar a világ legnagyobb Beatles fesztiválján

Hazánk legnépszerűbb Beatles tribute zenekara a The Bits képviseli 2019-ben Magyarországot és a magyar Beatles közösséget a világ legnagyobb Beatles fesztiválján, a liverpooli International Beatle Week-en (Nemzetközi Beatles hét).

A felkérés egyenesen a világhírű Cavern Club-tól érkezett, ahol a Beatles 292 koncertet adott 1961 és 1963 között. A The Bits augusztus 23 és 26 között a fesztivál keretében 9 koncertet ad különféle helyszíneken, így a legendás Cavern Club-ban is.

A liverpooli Beatle Week-et a 80-as évek óta rendezik meg és a kezdetben baráti összejövetelből kialakult Beatles fesztivál mára már turisták és Beatles rajongók ezreit vonzza. Közel 80, a világ minden tájáról érkező előadó egy héten keresztül ad koncerteket augusztus végén.

„Célunk, hogy a fesztiválon kitűnjünk a nemzetközi mezőnyből. Jó esélyekkel indulunk ezen az úton, hiszen a The Bits multi-instrumentális tagjainak köszönhetően a Beatles egész életművéből képesek vagyunk felvonultatni dalokat eredeti 4 fős felállásban, olyanokat is, amelyeket a Beatles soha nem játszott a koncertjein, így exkluzív műsorokat adunk a világ másik feléről, az USA-ból és Japánból is érkező Beatles rajongóknak.” – Derecskei Zsolt, zenekarvezető

Az érdeklődők a zenekar Facebook oldalán és Instagramon követhetik nyomon a csapat minden mozzanatát Liverpoolban.

Honlap:http://thebits.hu
Facebook:https://www.facebook.com/thebits.hu
YouTube:https://www.youtube.com/user/thebitshu
Instagram:https://www.instagram.com/thebits.hu