Premier előtti vetítéssel kedveskedik a mozi szerelmeseinek a Budapest Rooftop Cinema

Megvan a Budapest Rooftop Cinema augusztus végi – szeptember elejei programja: ismét kirobbanóan jó filmekkel, többek között a CURTIZ – A magyar, aki felforgatta Hollywoodot című magyar film premier előtti vetítésével várja a Mammut 2 (1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.) tíz éve nem használt tetőterasza, a Mammuttető a mozi szerelmeseit.

© Soos Bertalan

A műfaji változatosság dübörög tovább: a szerelmes filmek kedvelőinek a Szerelmünk lapjai, a Szólíts a neveden, a Dirty Dancing és a Sztárom a párom hozza el a romantikát, a mosolyra vágyók az Életrevalókon szórakozhatnak, és olyan megunhatatlan kultfilmekkel is készülünk, mint az Egy kosaras naplója, a Blöff, a Harcosok klubja, A tökéletes trükk vagy Az ember gyermeke. A következő időszakban két páratlan animációt is kínálunk: Wes Anderson Kutyák szigete és a legendás Mijazaki Hajao A vándorló palota című filmjét is műsorra tűztük. 

© Soos Bertalan

A magyar film szerelmeseit most két film várja: a Kincsem az utóbbi évek egyik legnagyobb sikere, a CURTIZ – A magyar, aki felforgatta Hollywoodot pedig premier előtt érkezik el hozzánk. A különleges látványvilágú játékfilmből – melyben a Drága örökösök sztárja, Lengyel Ferenc alakítja a címszereplőt –, felsejlik, hogyan született meg Kertész Mihály, azaz Michael Curtiz Oscar-díjas filmje, minden idők egyik legromantikusabb alkotása, a Casablanca.

© Soos Bertalan

A részletes programot az érdeklődök megtalálják honlapunkon (www.budapestrooftopcinema.hu) és Facebook-oldalunkon (https://www.facebook.com/budapestrooftopcinema). A Mammuttető minden nap 19 órakor nyit, a Mammuttető bár azonban már 17 órától várja vendégeit – a filmeket sötétedéskor kezdjük vetíteni.

Forrás: Budapest Rooftop Cinema