Véget ért a Művészetek Völgye

Szerző, fotók: Batár Bea

Befejeződött a tíznapos összművészeti fesztivál a Balaton felvidéken. A kétszázezer látogató és nyolcvanezer programokon résztvevő 35 helyszínen 1500 program közül választhatott.

Teltházas koncertet adott a Boban Markovic Orkestar, a 30Y és Dés László, itt adta legrövidebb, de talán egyik legfelemelőbb koncertjét Szabó Balázs Bandája. A Vöröskereszt véradópontjain 1200 fő adott vért. A látogatók zökkenőmentesen vették a zöld újításokat, mint a visszaváltható pohár vagy a komposztálható tányér és evőeszköz használata. 2020. július 17. és 26 között rendezik meg az ünnepi 30. Művészetek Völgyét, amelyen még több irodalmi, színházi, népzenei, komolyzenei és képzőművészeti program várható és az már biztos, hogy olyan jubiláló zenekarok is együtt ünnepelnek majd a Völgyközösséggel, mint a 30Y, az Erik Sumo Band vagy az Ivan and the Parazol.

A következő év különlegességei időről időre a fesztivál weboldalán jelennek meg és látogatói kérésre a jegyértékesítés is rögtön elindul: www.muveszetekvolgye.hu

Kapcsolódó cikk: Félidőben a 29. Művészetek Völgyében