A Mammuttetőn nyit a Budapest Rooftop Cinema

Mi sem hittük, de mégiscsak elstartol a Budapest Rooftop Cinema nyolcadik évada! Fantasztikus új helyszínt építettünk a Mammut 2 (1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.), tíz éve nem használt tetőteraszán – nevezzük eztán csak Mammuttetőnek –, nagy erőkkel dolgozunk, hogy itt is megteremtsük a hamisítatlan BRC atmoszférát, a pop up feelinget, az igazi tetőmozi hangulatot! 

Az idei szezon július 12-én Wes Anderson kultikus Grand Hotel Budapestjével indul, amit az első héten olyan remek filmek követnek, mint A nagy Gatsby Leonardo DiCaprióval, az egyszerűen megunhatatlan Szárnyas fejvadász vagy az utóbbi évek egyik legszebb animációja, a Vörös teknős. Már az első hetekben a legváltozatosabb műfajokkal készülünk: lesz misztikus románc (Vanília égbolt), feszült igaz történet (Argo akció), horrorvígjáték (Zombieland) vagy jó kis csajos mozi (Szex és New York 1.). Persze a művészfilmek szerelmeseiről sem feledkeztünk meg: jövő vasárnap Michelangelo Antonioni mesterműve, a Nagyítás lesz műsoron.

https://www.facebook.com/events/2837238636291457/

Ahogy a közönség azt már megszokhatta tőlünk, premier előtti filmekkel is kedveskedünk: elsőként július 14-én a Mozinettel közösen az Életrevalók sztárja, Omar Sy új filmjét, a szívmelengető Yao utazását mutatjuk be.

https://www.facebook.com/events/2309620539117628/

A részletes programot az érdeklődök megtalálják honlapunkon (www.budapestrooftopcinema.hu) és Facebook-oldalunkon (https://www.facebook.com/budapestrooftopcinema). A Mammuttető és a Mammuttető bár minden nap 17 órakor nyit, a filmeket sötétedéskor kezdjük vetíteni.

Forrás: BRC