Könnyűzenei koncertekkel és színes gyerekprogramokkal hangol a nyári szezonra a Kultkikötő

Az egész nyáron át tartó programsorozat az előttünk álló hétvégén jellemzően koncertekkel és gyerekprogramokkal, jövő hét elején pedig a 20. Jazz és Bor Fesztivállal várja a Balaton-parton élő, vagy ott pihenő közönséget.

BOGGIE KONCERT
DÁTUM: 2019.06.27. 21.00
HELYSZÍN: BADACSONYTOMAJ

A külföldi zenei fesztiválokon és a nemzetközi zenei színtéren egyaránt sikeres énekes, Csemer Boglárka, aki nem mellesleg a 2015-ös DAL című televízió műsor győzteseként Bécsben képviselte hazánkat a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon, ma este a badacsonyi közönség előtt ad varázslatos hangulatú koncertet. A kivételesen sokszínű énekes-dalszerző zenésztársaival valódi álomcsapatot alkot, és olyan energiákkal zenélnek, hogy a koncerten azt érezhetjük, a dalok nemcsak megszólalnak, de egyenesen minket szólítanak meg. A több nyelven írott dalokban bátran keverednek a stílusok: pop, jazz, francia sanzon, de a klasszikus zene és a világzene is fel-felbukkan.

BERECZKI ZOLTÁN AKUSZTIK
DÁTUM: 2019.06.29. 20.00
HELYSZÍN: KŐRÖSHEGY

A Kultkikötő és a Kőröshegyi Levendulás idén nyáron egy összesen három produkcióból álló sorozattal kedveskedik az ínyenc zenei és kulturális programokra fogékony közönségnek. A levendulamező közepére szervezett és különleges fényekkel megvilágított koncert főszereplője ezúttal Bereczki Zoltán, egészen pontosan a Bereczki Zoltán Akusztik nevű formáció lesz.
Az EMeRTon-díjas magyar színész, énekes és zenei producer ezúttal a legismertebb slágerekből összeállított akusztikus koncerttel fog színpadra állni, két zenésztársával együtt. Előzenekar a Latin Lounge. Jegyek korlátozott számban még kaphatók, de a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes azokat időben lefoglalni.

GYEREKPROGRAMOK
DÁTUM: 2019. június 28-30.
HELYSZÍN: BALATONBOGLÁR, BALATONFENYVES, BADACSONY, BALATONFÖLDVÁR

Nem újdonság, hogy a Kultkikötő a felnőtt vendégek mellett a kisebbek tartalmas kikapcsolódásáról is gondoskodik. A Balaton-parton vakációzó gyerekek a soron következő hétvégén is gazdag kínálatból válogathatnak: Kovács Gábor muzsikus Zenetarisznya című műsora, Majoros Ági Bábszínháza, valamint a Nefelejcs Bábszínház Boribon kirándul című műsora is megtalálható a sokszínű repertoárban.

XX. Jazz és Bor Fesztivál
DÁTUM: 2019. július 3-6.
HELYSZÍN: BALATONBOGLÁR

Finom borok és azokhoz tökéletesen illeszkedő jazz zene: aki erről a kellemes kombinációról nem szeretne lemaradni, annak a jövő hét elején mindenképpen érdemes Balatonboglár felé vennie az irányt, ahol a „Helyiérték” Gondolkodók és Alkotók Regionális Egyesülete és a Kultkikötő közös szervezésében a jazz műfajának jeles képviselői és nívós borászatok várják a kulináris és kulturális élményekre egyaránt szomjazó közönséget.

Barabás Lőrinc Quartet, Sárik Péter Trió, Modern Art Orchestra, Antal Gábor Trió, László Attila – Oláh Kálmán Quartet, Soso Lakatos Sándor – hogy néhányat említsünk a négy napon át tartó koncertsorozat felhozatalából, ahol a közönség többek között a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet (Balatonboglár), a Katona Borház (Balatonboglár), a Konyári Pincészet (Balatonlelle) és a Légli Szőlőbirtok (Balatonboglár) borai közül válogathat.

A programokkal és a jegyvásárlással kapcsolatos további információ a www.kultkikikoto.hu oldalon.