Mit keresnek a musical csillagai a Postamúzeumban és a Bélyegmúzeumban?

Június 22-én, szombaton, már délelőtt 10 órakor elkezdődik a Benczúr Kertben a Múzeumok Éjszakáját felvezető, családoknak szóló Postás Juniális. A nézőket Peller Anna és édesanyja, valamint férje, Lukács Miki köszönti. Anya és lánya egy mini koncerttel is készül.

Délután 15 órakor a kertben, a juniális lezárásként nagy, ikonikus musicalek csendülnek fel Dolhai Attila koncertjén, majd 18 órakor a postaforgalmi szakközépiskolában végzett, Jászai Mari-díjas sztár, megnyitja egy szubjektív tárlatvezetés keretében a Benczúr Ház Kulturális Központban található Postamúzeumban a Múzeumok Éjszakáját.

Egy rövid, félórányi sétára innét, a Bélyegmúzeumban (VII. Hársfa u. 47.) 18 órakor, majd este 21 órakor és 23 órakor a musical színpadok Sissije és Rudolf főhercege – Polyák Lilla és Gömöri András Máté – zenés tárlatvezetést tart a Mária Terézia által kibocsátott postapátens 270. évfordulója alkalmából megvalósult, „A királynő postája” című kiállításon.

Az ország legnagyobb kulturális eseménysorozatát és az év legrövidebb éjszakáját töltsék a Benczúr Ház Kulturális Központ múzeumaiban musical sztárokkal.

Részletes információ:

Benczúr Ház Kulturális Központ Postás Juniális:

https://www.pkalapitvany.hu/postas-junialis

Bélyegmúzeum:

https://bit.ly/2WR25oq

Postamúzeum:

https://bit.ly/2FcLgcD

,