Magyarországra érkezik Adam Naas – Az Akváriumban ad koncertet Lenny Kravitz utódja

A zeneipar új felfedezettje meghódítja Európát! A Lenny Kravitz utódjaként is emlegetett francia világsztár, Adam Naas októberben ad nagyszabású koncertet Budapesten.

Adam Naas

Pofátlanul fiatal, a megjelenése mégis férfias, a zenéje pedig már a fél világot letaglózta. Ő a francia származású Adam Naas, akit mindenki csak Lenny Kravitz utódjaként emleget. Nem véletlenül, ugyanis a 26 éves popsztár zenéjében az elektronika és a lélek között találja meg azt a vékony vonalat, amin a fiataloktól kezdve az érettebb korosztályig mindenki megtalálja a számára izgalmas részeket.

„Adam a kortárs pop legújabb felfedezettje, hangzásának és őszinte kifejezésének köszönhetően hamar elnyerte a közönség bizalmát. Az európai turné keretein belül, a prágai koncert után Budapestre érkezik a világsztár, aki a szeptember 21-én megjelenő The Love Albumot mutatja be együttesével az Akvárium Klubban, október 21-én” – mondta el Bátyi Dániel, a koncertet hazánkba szervező JVS Group Magyarország vezérigazgatója. A magyarországi szuperprodukció szervezője elmondta: a koncert dögös és hangos lesz, de ahogy a lemez címe is utal rá, inkább szerelmes számokat mutat majd be a fiatal sztár.

„Nemcsak a rajongók, hanem mi is nagy izgalommal várjuk Adam érkezését. Biztos vagyok benne, hogy ez a koncert üde színfoltja lesz a főváros amúgy is pezsgő kulturális életének. Zenéje és stílusa garancia a felejthetetlen koncertre!”– tette hozzá Bátyi Dániel.

Forrás: JVS Group Magyarország