A brit nagykövet a fővédnöke az ország legnagyobb Beatles eseményének!

A Beatles zenéje Anglia talán legemblematikusabb exportcikke. Magyarország legjelentősebb Beatles eseményét az Országos Beatles Találkozót immár negyedik alkalommal rendezik meg, melynek idei fővédnöke Mr. Iain Lindsay brit nagykövet. 2019 augusztus 11-én, egy napfényes vasárnapon vár minden Beatles rajongót egy egész délutánon és estén át ívelő esemény a budapesti Kobuci kertben, ahol minden a Beatles körül forog majd. A családbarát rendezvényen a 18 év alatti Beatles rajongók ingyen vehetnek részt az izgalmas koncerteken és programokon.

“Nagyon megtisztelő, hogy Lindsay úr kitüntetett figyelemmel kíséri a rendezvényt és elfogadta felkérésünket, hogy az Országos Beatles Találkozó fővédnöke legyen. Azért is nagy dolog, hogy egy igazi angol gentleman pártolja az eseményt, mert hazánkban Lindsay úr a leghitelesebb arra, hogy ennek a rendezvénynek a szakmaiságát és komolyságát alátámassza” – Derecskei Zsolt, főszervező

A rendezvényen Magyarország legnépszerűbb autentikus, azaz 4 fős felállásban játszó Beatles emlékzenekara, a The Bits ad koncertblokkokat többek között megemlékezve az idén 50 éves Abbey Road nagylemezről, de emellett vendégművészek és meglepetésvendégek is színesítik majd a mini Beatles fesztivál palettáját, ami egy hatalmas esti zárókoncertben csúcsosodik ki. Az Országos Beatles Találkozó kapcsán egy nagyszabású nyereményjáték is folyik már, amely során egy nem mindennapi, eredeti Beatles basszusgitár is gazdára talál a rendezvény szakmai szponzora, a világhírű Höfner Guitars felajánlásával.

További információ: https://thebits.hu/the-bits-beatles-koncert-orszagos-beatles-talalkozo-2019-budapest-kobuci.php

Facebook: https://www.facebook.com/events/2167571443555607/