Bűbájos balerinák a színpadon

A 25 éves Ékszer Balettiskola hitvallása, hogy minden gyermekben ott lapul a tehetség, arra várva, hogy a táncban kibontakozhasson.

© Batár Beáta

A tánc mindenkié, ezért szeretnék ezt sokakhoz eljuttatni, hogy általa minél több gyerek boldogabb, magabiztosabb felnőtté válhasson.

Az Ékszer Balettiskolának több helyszíne van Budapesten, a növendékek klasszikus balettet, akrobatikát, sztepptáncot és jazz-balettet tanulhatnak. Minden év végén az Ékszer Balett Táncegyüttes balett-művészeivel léphetnek színpadra a növendékek, idén a „Bűbáj” című mese-balettet adták elő. A csodás jelmezekkel és grandiózus díszletekkel készített produkciót a Stefánia Palota hatalmas színpadán mutatták be.

© Batár Beáta
© Batár Beáta

Az iskola növendékei alapfokon, egyedülállóan magas színvonalú tánckészségre és tudásra tesznek szert az évek során. A tánc által megtanult készségek nemcsak a táncban, de az iskolai előmenetelben és a személyiség fejlődésében is hatalmas segítséget nyújtanak.

© Batár Beáta
© Batár Beáta

Szeretettel várnak minden régi és új növendéket 4 éves kortól a beiratkozás időpontjaiban:

Ékszer Balett Központ (1047 Budapest, Ugró Gyula u. 5.)

Beiratkozás: június 19. 08.00–17.00-ig

József Attila Művelődési Központ (1131 Budapest, József Attila tér 4.)

Beiratkozás: június 19. 15.00–19.00-ig

Újpesti Polgárcentrum (1043 Budapest, Árpád út 66.)

Beiratkozás: június 18. 15.00–19.00-ig

© Batár Beáta
© Batár Beáta

Szeptemberben lesz pótbeiratkozás, amelynek időpontjáról az iskola honlapján tájékozódhatnak. (www.ekszerbalettiskola.hu)

,