Moziközvetítés a Take That évfordulós koncertjéről

Az idén 30. születésnapját ünneplő Take That popzenekar „Greatest Hits 2019” turnéja egy-egy estére világszerte, köztük Magyarországon is a mozikba költözik. Június 8-án a rajongók élő műholdas közvetítést láthatnak a turné legutolsó és egyúttal legjobban várt angliai állomásáról, amit később felvételről további helyszíneken is műsorra tűznek.

A Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald alkotta trió vezetésével a mozinézők is részesei lehetnek ennek a három évtizedet felölelő zenei utazásnak, amely felidézi a Take That legnagyobb sikereit és slágereit, kiegészülve a legújabb, Odyssey című albumuk dalaival. A zenekar minden eddiginél látványosabb show-t alkotott a kritikusok által is nagyra értékelt 30. évfordulós turnéra, egy hamisítatlan szélesvásznú élményt, amibe a megszokott módon a közönséget is bevonják.

A 1991-ben alakult együttesnek a pályafutása során nyolc kislemeze is listavezető lett Nagy-Britanniában. Az eredetileg Gary Barlow, Jason Orange, Robbie Williams, Mark Owen és Howard Donald alkotta fiúbanda világszerte több mint 40 millió lemezt adott el, ezzel a Beatles óta kereskedelmileg legsikeresebb brit popzenekar címét is kiérdemelték. 1996. február 13-án jelentették be feloszlásukat, aminek a híre sokkolta a rajongókat. 2006-ban újjáalakultak, és négytagúként is sikeresnek bizonyultak, újra koncerteztek és két új lemezt is kiadtak. A 2010-es években – immár trióként – visszatértek a monumentális díszletekkel megvalósított stadionkoncertekhez, amihez rendkívül látványos koncertshow-t dolgoztak ki, többek között mozgó vízesésekkel, holografikus kivetítőkkel, tűzgömbökkel és légtornászshow-val.

A Greatest Hits Live címmel mozikba kerülő, két és fél órás koncertközvetítés Magyarországon az Uránia Nemzeti Filmszínházban debütál június 8-án, és a következő hetekben országszerte számos további helyszínen is látható lesz, többek között a csepeli Kultik Moziban, a XV. kerületi Pólus Moziban és Pécsett, Kaposváron, Miskolcon, Salgótarjánban, Szentesen, Zalaegerszegen, Visegrádon is bemutatják.

,