Paloznaki Jazzpiknik – (augusztus 1-3., Homola Pincészet – Paloznak)

A nyár leghangulatosabb fesztiválja, a Jazzpiknik augusztus 1-3. között Paloznakon! 4 színpadon, több mint 30 koncerttel a festői szépségű Balaton-felvidéken, a fűben ülős piknik hangulattól, a klubhangulaton át a „nagykoncert” élményig minden meglesz az idei Jazzpikniken.

A Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában, Paloznakon a Homola Pincészet 2019-ban nyolcadaik alkalommal rendezi meg a Paloznaki Jazzpikniket, ami kis Tájház udvari dzsemboriból vált 3 napos, mára már 4 színpados, 33 koncertes rendezvénnyé, 2015-től pedig a Nagyon Balaton rendezvénysorozat oszlopos tagjává.

Az alapötletet a jó borok és a jó zene kapcsolata adta, az ötletgazdák Homola Szabolcs és Valde Orsolya. Egy olyan színvonalas rendezvény létrehozása lebegett a szemük előtt, amely a tömegfesztiválok mellett kínál alternatívát a Balatonon. A legjobb hazai és nemzetközi előadók mellé fontos a minőségi gasztronómia, a helyi termelők jelenléte és a fenntarthatóságra való odafigyelés. A Balatontól egy kőhajításnyira, a paloznaki szőlőhegyen igazi piknik-hangulatra számíthatnak a látogatók. A 500 lakosú falu ilyenkor három napra a jazz balatoni fővárosa lesz: a falu melletti nagyszínpadon napközben a plédeken ejtőzve, este pedig a füvön táncolva, a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek.

További információk: https://jazzpiknik.hu

https://www.facebook.com/jazzpiknik/

Forrás: Paloznaki Jazzpiknik

,