Hozz egy ruhát! – Nehéz sorsú gyermekeket segít a Veszprémi Petőfi Színház Gyermeknapja

A nehezebb körülmények között élő gyermekek támogatása immár hagyománnyá vált a Veszprémi Petőfi Színház gyermeknapi programjain. 2018-ban Veszprémi Petőfi Színház a gyermeknapi kavalkádra érkezőktől egy tábla csokoládét kért, amit a társulat tagjai később szétosztottak a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény tanulói között, az intézmény lakóinak legnagyobb örömére. Idén arra biztatják a gyermekeket, hogy a rendezvényre hozzák el jó állapotú, de már nem használt ruhájukat.

Gyermeknap – Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

„Ifjú nézőink kiemelten fontosak számunkra, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy felejthetetlenné varázsoljuk a gyermeknapjukat. Zenés, szórakoztató műsorral, vetélkedőkkel, arcfestéssel, színházi előadással és sok-sok meglepetéssel várjuk őket” – hangsúlyozta Kellerné Egresi Zsuzsanna, a teátrum igazgatóhelyettese. Hozzátette, hogy minden évben kiegészítik az eseményt egy jótékonysági akcióval is, idén a ruhagyűjtéssel szeretnék elindítani a legfiatalabbakat az érzékenyítés útján.

Május 25-én, szombaton 15.00 óra és 18.00 óra között várják a kicsiket és nagyokat a Veszprémi Petőfi Színház gyermeknapi programjára, amelynek részeként a jövő évad gyermekbérleteit kedvezménnyel értékesítik. A Nagyszínházban 16.00 órától A kiskakas gyémánt félkrajcárja és A béka és az ökör című előadásokat láthatják az érdeklődők, a Színházkertben pedig zenés műsorok, vetélkedők, lekváros kenyér, málnaszörp, csillámtetoválás és kézműves foglalkozások teszik még tartalmasabbá a napot.

Bővebb információ:

http://www.petofiszinhaz.hu/Hirek/2019-05-20/Jotekonysag-a-Veszpremi-Petofi-Szinhaz-gyermeknapjan

Forrás: Veszprémi Petőfi Színház

, ,