111 különleges hely Prága – Könyv és sorozattársai bemutatója a Hetedik Lépcsőben

A KÜLÖNLEGESEN KÜLÖNLEGES SOROZATUNK A 111 KÜLÖNLEGES HELY PRÁGA című könyv és sorozattársai bemutatójára egy igazán különleges helyen, a HETEDIK LÉPCSŐ Craft Söröző & Cseh Szaküzletben (1088 Budapest, Rákóczi út 13.) 2019. május 29-én, szerdán, 16 órakor.


Az eseményt megnyitja: Kocsis András Sándor a Kossuth Kiadó elnök-vezérigazgatója
A Prága könyvet bemutatják: Winter Angéla, a könyv szerkesztője és Polgár László, a könyv fordítója

A kóstolással egybekötött bemutatón részt vesz Medgyesy Zsófia, a sorozat eddig megjelent köteteinek RÓMA, BERLIN, PÁRIZS, BÉCS, LONDON egyik szerkesztője és meghallgatjuk Vétek György sörszakértőt.

Szaunáztak már a Moldva hullámain fényes nappal? Tudták, hogy a prágai Troja városrészben is található egy trójai faló? Megcsodálták már a város szépségeit a vasúti Semmering mellett, esetleg elzarándokoltak már a Pacoldova vápenkához? Látták már a koncentrációs táborba szállított zsidók emlékművét, vagy a hős ejtőernyősökét, akik a Heydrich elleni merényletet követték el? Voltak már a világ első bitcoin kávézójában, vagy látták már Prágát a hajléktalanok, drogosok és utcalányok szemszögéből? Nos, a mi útikönyvünk segítségével ezeket az érdekes dolgokat mind megismerhetik. Kötetünk számtalan újdonságot kínál még azoknak is, akik megszállottan járják Prága utcáit újabb és újabb látnivalók után kutatva.

A férőhelyek korlátozott száma miatt, kérjük, május 27-ig jelezze vissza részvételét az agnes.laszlo@kossuth.hu címre.

Forrás: Kossuth Kiadói Csoport