Április 30-ig lehet nevezni a Paprika Studios televíziós pitchfórumára!

A tavalyi Hypewriter televíziós pitchfórumra beválogatott sorozattervek közül kettő már készülőben van, és máris várják az új ötleteket a 2019-es eseménysorozatra.

A nagy sikerű 2018-as Hypewritert követően idén is megrendezik a televíziós pichfórumot, amelyre még két hétig várják a sorozatterv-ötleteket. A 2019-es Hypewriterre április 30-ig lehet jelentkezni ezen a linken. A fórum célja új, minőségi televíziós sorozatok terveinek bemutatása. A nyolc kiválasztott projektet a résztvevők  szakmai zsűri előtt prezentálják majd. A világhírű nemzetközi szaktekintélyek részvételével zajló ötletfórum és rendezvénysorozat június 25. és 27. között lesz Budapesten, a pitchfórumra 25-én kerül sor.

A Hypewriter első kiadása tavaly hatalmas sikerrel zárult. A kiemelkedő minőségű mezőnyt felvonultató, hatalmas szakmai és sajtóérdeklődéssel övezett pályázat nyertes projektje, a „The Butcher” (a Magyarországon élő alkotópáros, Andrew Hefler és Declan Hannigan sorozata) jelenleg előkészítési fázisban van, és még 2019 első felében megkezdődik a gyártása. A tavalyi pitchfórum résztvevői közül egy másik projektet is hamarosan megismerhet a közönség: Petr Kolecko „Hrobari” című alkotása a népszerű szlovák JOJ TV csatornán debütál majd. A „Hrobari” előzetesét itt lehet megnézni.

A pitchfórum díjai:

-10 000 € – a legjobb forgatókönyvért

-110 000 € – a pilotepizód elkészítéséért. A nyertes projekt pilotepizódját a Paprika Studios fejleszti és gyártja. Az epizódot az RTL Magyarország egyik csatornáján mutatják be.

A nevezés a https://filmfreeway.com/hypewriter felületén lehetséges. A nevezés feltételeiről, valamint a díjakról a  www.hypewriter.tv weboldalon található tájékoztatás.

További információ a Hypewriterről:

https://hypewriter.tv/about

https://www.facebook.com/hypewriterpitchforum/

Forrás: Hypewriter