IV. Szegedi Egyetemi Színházi Találkozó (SZESZT) – 2019. 04. 26-28.

A Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Irodája, a Szegedi Egyetemi Színházért Egyesület és a Szegedi Egyetemi Színház társulatának szervezésében országos és egyben nemzetközi egyetemi színházi találkozót rendeznek április 26. és 28. között. A IV. Szegedi Egyetemi Színházi Találkozó elsősorban egyetemisták munkáit vonultatja fel.

Az előadásokat egymáshoz közel eső helyszíneken, multifunkcionális térben mutatják be. Idén új helyszínként a JATE Klub csatlakozik a találkozó szakmai beszélgetéseinek helyszíneként, valamint az előadásoknak a Szegedi Nemzeti Színház balett-terme, a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar régi tornaterme, a ZUG művészeti tetthely, és régi játszóhelyünk, a Szegedi Pinceszínház ad otthont.

A találkozót szakmai beszélgetések, tréningek és koncertek kísérik.

Vendégek: Debreceni Egyetemi Színház (DESZínház), Janus Egyetemi Színház (JESZ – Pécs), Veszprémi Egyetemi Színpad (VESZ), SGR Projekt – Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ, a Kisspista Színház (Vecsés), Homo Ludens Projekt, Poén Partizánok, Kooperáló színházpedagógiai alkotótér (Szegedi Nemzeti Színház)

Az előadásokra a találkozó ideje alatt a belépés ingyenes, de regisztrálni érdemes, a különböző helyszínek befogadó kapacitása miatt: szegediegyetemiszinhaz@gmail.com

A műsorváltoztatás jogát fenntartják!

A fesztivál részletes programja itt érhető el.

Forrás: Szegedi Tudományegyetem
,