A Freakin’ Disco új klipje a The Chemical Brothers, The Prodigy, Muse, Sia és Anderson .Paak mellett jelölt Berlinben!

A Freakin’ Disco RULES klipjét a nagy múltú New York-i One Screen Short Film fesztivál után, a Berlin Music Video Awards zsűrije is beválogatta a legjobbak közé.

Újra nagy megtiszteltetés érte a Freakin’ Discot. A Freund Ádám által készített klip New York után a Berlin Music Video Awards versenyprogramjába is bekerült. A 2013-ban indult fesztiválon a különböző kategóriákban olyan zenekarok videóit válogatták be a díjakra esélyesek közé, mint a Muse, Sia ft. Diplo & Labrinth, a The Chemical Brothers, Anderson .Paak, a The Prodigy vagy a Little Big. A számos kategória közül a magyar zenekar klipje a „Most Bizarre”, avagy a legbizarrabb jelöltek közé került.
A szürreális képek és rémálomba illő alakok arra a kérdésre keresik a választ, hogy képesek vagyunk-e megküzdeni a bennünk élő démonokkal?


Csizmás András basszusgitáros örül, hogy az ilyen lehetőségek révén sok helyre eljut a zenéjük:
„Most jött haza a klip New Yorkból és már megy is Berlinbe. Nagyon izgatottak vagyunk minden ilyen jelölésnél, nem feltétlenül azért, hogy megnyerjük-e vagy sem, hanem önmagában az, hogy ennyi helyre eljut, nagyon jó visszaigazolás nekünk, és az egész stábnak. Jó emberekkel dolgozhatunk, és a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Köszönjük mindenkinek, aki segített a létrejöttében!”

Míg a klip járja a világot, addig a zenekar sem tétlen, hiszen május elején Budapesten az Akvárium Kishallban koncerteznek mielőtt lengyelországi turnéra vinnék a decemberben megjelent MONSTER  című lemezüket. A budapesti koncerten a The Hybrid Drummer Trio lesz a vendégük, akiknek Busta Rhymes feldolgozását maga Busta Rhymes is lájkolta.

Aki élőben is szeretné hallani a RULESt, itt az idő, hogy megváltsa jegyét az Akvárium Klubba!

Berlin Music Video Awards:  http://www.berlinmva.com/
Video a jelölésről: https://www.facebook.com/berlinmva/videos/594437884364206/

2019. május 4. Freakin’ Disco + The Hybrid Drumer
Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/422476361646337/
Jegyek: https://akvariumklub.hu/programok/freakin-disco-hybrid-drummer/

Forrás: Akvárium Klub