Budapest Táncszínház – Clever conversations

A Budapest Táncszínház és a Globe Production bemutatja soron következő közös műsorát 2019.03.30-án, szombaton, 20:00 órakor DEPO stúdióban: Budapest 1097, Koppány u. 15.

Clever Conversations / Intelligens beszélgetések:

Szavakban is nagyon nehéz definiálni, hát még szavak nélkül.
Ám ha körülnézünk a világban, nap mint nap tapasztaljuk, hogy az emberek szavak nélkül is állandóan kommunikálnak egymással testbeszédükkel, gesztusaikkal, belőlük áradó pozitív vagy negatív energiákkal.
A mi beszélgetéseink a Budapest Táncszínház repertoárjából építkezik. Földi Béla rendező különböző koreográfusok munkáiból állított össze olyan rövid szegmenseket, amelyek színpadi munkáinkban megtalálhatóak.
Eltérő típusú és energiájú beszélgetések.

A darab egy érdekes kísérletezés, amely a rendező elképzelése szerint változni fog és elmélyülni, felismerve azt a hétköznapi tapasztalatot, hogy mikor két ember elkezd beszélgetni, legtöbbször korlátlanul röpködnek az érzelmek és gondolatok. Sokszor már azt sem tudjuk, mivel kezdődött a beszélgetés és mégis érintünk minden olyan témát, ami rólunk emberekről, magáról az életről és kapcsolatainkról szól, arról a kis csodáról, amit Istentől kaptunk, hogy a világegyetem részei lehessünk.

https://www.facebook.com/events/570676340081585/

A jegyek a helyszínen 2000.- forintért kaphatók. // Tickets are available on the spot for 2000.- HUF.  

Forrás: Budapest Táncszínház