The Tricks of the Magician – kiállítás

Miről is szól a varázslat? Egy hétköznapi pillanatról, mozzanatról, pár tárgyról, melyekkel valami olyan történik, amit elsőre csak nehezen vagyunk képesek felfogni. Tudjuk, hogy valami trükk van a látottak mögött, de ha jó a varázslat, akkor inkább hiszünk a misztikumban. Így átlépve a realitásból egy illúzióba.

Március 22-én, 18:00-kor nyílik a The Tricks of the Magician kiállítás, Gellérfi Pál realista rajzoló legújabb képeiből. A kiállítás megtekinthető március 22-től április 13-ig, minden héten pénteken, szombaton és vasárnap, 14:00 és 20:00 között, a Patyolat/PRÓBAüzemben, a 1082 Budapest, Baross utca 85. szám alatt.

A kiállítás kísérőprogramjaként, április 5-én, 16:00-kor kezdődik Gellérfi Pál, Realizmus. – a valóság természete című könyvének bemutatója. A bemutató alkalmával a szerző, rajzoló tart előadást a könyv születésének okairól, illetve a kortárs realista művészet helyzetéről, lehetőségeiről.

A kiállítás megnyitójára, illetve a Realizmus. – a valóság természete könyvbemutatóra mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

A kiállítás Facebook eseménye:
https://www.facebook.com/events/1909937802469175/

Helyszín, Patyolat/PRÓBA/üzem:
https://www.facebook.com/Patyolat85/

,