Budapest Táncszínház: Intelligens beszélgetések/Clever conversations

A Budapest Táncszínház bemutatja soron következő műsorát DEPO stúdiójában (Bp. 1097 Koppány u. 15.) február 28-án, 20:00 órakor.

Intelligens beszélgetések/Clever conversations:
Rendező: Földi Béla

Szavakban is nagyon nehéz definiálni, hát még szavak nélkül.
Ám ha körülnézünk a világban, nap mint nap tapasztaljuk, hogy az emberek szavak nélkül is állandóan kommunikálnak egymással testbeszédükkel, gesztusaikkal, belőlük áradó pozitív vagy negatív energiákkal.
A mi beszélgetéseink a Budapest Táncszínház repertoárjából építkezik. Földi Béla rendező különböző koreográfusok munkáiból állított össze olyan rövid szegmenseket, amelyek színpadi munkáinkban megtalálhatóak.
Eltérő típusú és energiájú beszélgetések.

A darab egy érdekes kísérletezés, amely a rendező elképzelése szerint változni fog és elmélyülni, felismerve azt a hétköznapi tapasztalatot, hogy mikor két ember elkezd beszélgetni, legtöbbször korlátlanul röpködnek az érzelmek és gondolatok. Sokszor már azt sem tudjuk, mivel kezdődött a beszélgetés és mégis érintünk minden olyan témát, ami rólunk emberekről, magáról az életről és kapcsolatainkról szól, arról a kis csodáról, amit Istentől kaptunk, hogy a világegyetem részei lehessünk.

A jegyek a helyszínen kaphatók.

https://www.facebook.com/events/747942615591661/?active_tab=about0