A Toyota Kovács a Szegedi Nemzeti Színház új támogatója

A Toyota Kovács és a Szegedi Nemzeti Színház közötti partnerségi megállapodás keretében három új Toyota gépjárművel bővül a színház autóparkja. Kovács Péter, az autóház igazgatója ünnepélyesen átadta a kulcsokat Barnák László főigazgatónak.

 

Kovács Pétertől megtudtuk, a Toyota egyre nagyobb népszerűségnek örvend, dinamikusan növekszik a vásárlóigény, és bíznak abban, hogy gyümölcsöző együttműködés alakul ki a márka és az intézmény között.

Kovács Ákos, a Toyota Kovács márkaigazgatója elmondta, rendkívül inspiráló támogatóként csatlakozni a Szegedi Nemzeti Színházhoz. A kultúra támogatása minden történelmi korban tradíció volt, mostanra azonban egyre nagyobb kihívást jelent. Sosem volt még akkora szükség színházra, mint napjainkban, a digitális korban, ezért hosszú távon szeretnék fenntartani az együttműködést.

Barnák László főigazgató kitért arra, hogy a kultúra valóban támogatásra szorul. A Szegedi Nemzeti Színház az arculatváltással és az új műsorpolitikával elindult egy presztízsemelkedő úton, és fontos állomás, hogy a Toyota Kovács a színház mellé állt, hiszen azon túl, hogy autókat biztosít, ezzel segítve, biztonságossá téve a napi munkavégzést, azt is jelzi, hogy érdemes jelen lenni a teátrum életében.

A főigazgató megköszönte az önkormányzat támogatását, amelyből a mikrobuszt sikerült beszerezni, a furgon pedig a tavalyi TAO bevételből. A harmadik, C-HR Hybrid típusú gépjárművet pedig hosszú távú marketingmegállapodás keretében bocsátotta rendelkezésre az autóház.

Forrás: Szegedi Nemzeti Színház