Közösségi könyvet írnak nők férfiakról

Mi pasik (a ti szemetekben) munkacímmel közösségi könyv van születőben. A kötetbe nők írják meg randijaikat, hétköznapjaikat, vágyaikat férfiakról. A kötetbe 18 és 55 év közötti korosztály publikálhat, a szerzők a történetekért honoráriumot és egy tiszteletpéldányt is kapnak.  

Baráti társaságban, mémekben, Facebook-posztokban is gyakran hangoztatják a férfiak, hogy „mi pasik ilyenek vagyunk”, és általában ezek a kijelentések igen pozitív kontextusba helyezik őket. De vajon a nők hogyan látják a környezetükben élő legényeket? Erre a kérdésre keresi a választ Takács T. László most készülő közösségi könyve. A szerkesztő arra buzdítja a lányokat, asszonyokat, hogy írják meg tapasztalataikat. László 13 téma alapján 13 fejezetre bontotta a kötetet, köztük vannak „A borzasztó első randi”, a „Rendes, meg minden, de…” a „Hozzámentem, mert…” és a „Szeretem benne, hogy…” részek. Természetesen arra is kíváncsi, igaz-e a „beteg pasi legendája”, vagyis, hogy a férfiak hajlamosak egy enyhe náthától haldokolni.

A kötet elkészültéhez 100-120 írás szükséges, eddig 15 szerző írt, többnyire anonimitást kérve. Érkezett történet rosszul sikerült vakrandiról, sikeres – bár nehezen induló – találkáról és terhesen egyedül maradt tiniről.

Az írásokat március 31-ig várja a szerkesztő a mipasikkonyv@gmail.com címre. A könyv szeptemberben jelenik meg.

Takács T. László három évtizede újságíró, a Mai Nap egykori főszerkesztője, az Arany álarc című könyv szerzője, amit Ron Robinson álnéven írt.

Részletek: https://mipasik.webnode.hu/

Forrás: Pr Garden