Szívből szeretni – zenés Valentin-napi este Tihanyban

Szerző: Böjtös Kinga

Egy pohár finom bor, zamatos gasztronómiai fogások, a végtelen Balaton látványa és szerelmes dallamok művészi előadásmódban… kell ennél több Valentin-napra?

Február 15-én este így kedveskedik vendégeinek Tihany egyik emblematikus helye, az Echo Restaurant & Café, melynek „királyi kupolatermében” egyszerre élvezhetjük a modern magyar és nemzetközi konyha remekeit és a lenyűgöző panorámát. A teremben a régi idők rusztikus stílusa modern építészeti elemekkel keveredik, a félköríves kialakításnak, hatalmas üvegfalaknak köszönhetően egyedülálló körpanoráma nyílik.

A vizuális-kulináris élmény mellé minőségi könnyűzenei koncerttel készülnek a szervezők, mely szándékuk szerint egy rendszeres zenei sorozat kezdete lesz.

A fellépő művészek: Halas Adelaida, a Veszprémi Petőfi Színház színművésze és Nagy Miklós, a „Sing Sing Sing” Musical Show  gitárosa.

Halas Adelaida,  Nagy Miklós © Jardek Szabina

Mivel az összeszokott duó nem csak fellépéseiken, de magánéletben is egy párt alkot, előadásukban igazán hitelesen szólalnak meg a szerelmes dalok. Az est tematikája során úgy vezetik végig a publikumot az ismerkedés – randevúzás – szerelem – házasság kalandos folyamatán, hogy közben a legnépszerűbb zenei műfajokba is kirándulhatunk általuk.

A fülbemászó dallamok közül ki ne hallgatná újra a Rómeó és Júlia musical „Szívből szeretni” duettjét, Frank Sinatra „Fly me to the moon” örökzöld swingjét,  a „Funny Girl” dallamait? De hallhatunk majd Gershwin nótákat jazzes hangzásban, líraian vagány Rod Stewart slágereket, vagy az olasz „La voce del silenziot”,  Andrea Bocelli után szabadon…

A zenei kínálathoz különleges menü – forró málnakrémleves, mangós- bazsalikomos lazactatár, konfitált kacsacomb, Red velvet desszert – illik, balatoni borválogatással.

Helyszín: Tihany, Echo Étterem
Időpont: 2019. február 15. péntek, 18.00 óra
Asztalfoglalás: info@echoetterem.hu vagy 06-70/946-66-87

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1487072518093727/

,