Tandíjat feleznek a leendő kommunikáció szakosok Szegeden

Idén is meghirdette Tandíjfelező című kezdeményezését a szegedi Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék: olyan végzős középiskolások kreatív pályázatait várták, akik kommunikáció szakra szeretnének járni 2019 szeptemberétől. A nyertesek első egyetemi félévi önköltségi díjának felét, illetve negyedét a tanszék vállalja át. A nyerteseket kiválasztották: a legtehetségesebb jelentkezőknek Prof. Dr. Gyenge Zoltán, a Bölcsészettudományi Kar dékánja adja át az okleveleket február 5-én, kedden 13 órakor a BTK épületében. 

Öt végzős középiskolás diákot jutalmaz a szegedi Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék „Tandíjfelező” című pályázatán. A tanulók kreatív anyagokkal jelentkezhettek a megmérettetésre: ötletes fotókat, videókat, kritikákat készítettek a diákok, melyek közül az öt legkreatívabbat választotta ki nyertesnek a szakmai zsűri.

A győztesek díja nem csekély: első egyetemi félévük önköltségi díjának felét, illetve negyedét a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék vállalja át. Mivel a társadalomtudományok területén drámaian lecsökkent az államilag finanszírozott helyek száma, a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék segíteni szeretné a szak iránt érdeklődő hallgatókat, így 2015 óta minden évben tandíjcsökkentéssel segítik a legtehetségesebb leendő kommunikáció szakosokat.

Forrás: SZTE