Maxim Vengerov betegsége miatt változik a fellépők névsora a MÁV Szimfonikus Zenekar február 7-i hangversenyén

Maxim Vengerov váratlan influenzás megbetegedése miatt a MÁV Szimfonikusok február 7-i koncertjén a művész helyett az osztrák származású karmester, Christoph Campestrini vezényli a zenekart, a szólista Kelemen Barnabás lesz a MÜPA-ban. A megvásárolt jegyek visszaválthatók online és a jegypénztárakban.

Christoph Campestrini

A MÁV Szimfonikus Zenekar sajnálattal értesíti közönségét, hogy február 7-i koncertjén – amely a Szőke Tibor mesterbérlet első hangversenye – Maxim Vengerov betegsége miatt, nem tud részt venni. A koncertet új karmesterrel és szólistával is megtartják a Művészetek Palotájában. A meghirdetett műsor változatlan.

A programot az osztrák Christoph Campestrini dirigálja. A New York-i Juilliard Schoolon és a Yale Egyetemen végzett karmester rendszeres vendégművésze az Egyesült Államok és Európa szimfonikus zenekarainak és operaházainak is. Pályafutása során dolgozott együtt – többek között – Lang Langgal, Julian Rachlinnal és Julia Fischer is.

Mozart Sinphonia concertante című művének hegedűszólóját a Kossuth-díjas Kelemen Barnabás játssza. A Kelemen Kvartett alapítóját, hazánk egyik legelismertebb, nemzetközi szinten is aktív zenészét a közönség és a zenekar rajongói is ismerősként üdvözölhetik.

Kelemen Barnabás

Jegy-visszaváltással kapcsolatos információk

Az online megváltott jegyek tulajdonosait a vásárlás során megadott email címen tájékoztatják a visszaváltás részletes feltételeiről. Ez minden felület esetén így történik, így akik az Interticket, a Jegymester vagy a Müpa oldalán vásárolták jegyüket, figyeljék email fiókjukat és jelezzenek vissza az előadás napján, déli 12 óráig.

A személyesen, jegyirodákban vásárolt jegyek visszaváltására a vásárlás helyszínén van lehetőség, az előadás napján 19 óráig. Kivételt képeznek azon vendégek, akik a Müpában vásároltak: ők az Andrássy út 15. szám alatt található jegyirodában, és a Müpa főépületében is vissza tudják váltani jegyeiket.

A zenekarral és a koncertekkel kapcsolatos további információ: www.mavzenekar.hu

Forrás: MÁV Szimfonikus Zenekar