Az ünnepi időszakban három szolgáltatónál is kódolatlan a Da Vinci TV!

December 22-től január elejéig az ünnepi és az újévi időszakban kódolatlanul érhető el a Da Vinci ismeretterjesztő csatorna a PR-Telecom, a Tarr Kft. és a MinDig TV Extra nézői számára.

A berlini központú Da Vinci TV díjnyertes ismeretterjesztő sorozatokat kínál a kultúra, történelem, játék és alkotás, természet, tudományok valamint sport és szabadidő kategóriákban.  A 24 órában sugárzó TV-csatorna Da Vinci Kids és Da Vinci Learning programblokkokból áll, az elsőben gyerekeknek, a másodikban felnőtteknek kínálva kreatív és gondolatébresztő tartalmakat.

A Da Vinci Media és a szolgáltatók megállapodása alapján az év végi ünnepek alatt és az újév elején három szolgáltatónál is térítésmentesen lesz látható a népszerű csatorna. Az Antenna Hungáriánál a MindigTV Extra alapcsomag része lesz január 6-ig, a Tarr Kft-nél minden előfizető számára lesz elérhető ugyaneddig a dátumig, míg a PR Telecom január 2-ig kínálja kódolatlanul a csatornát szintén minden előfizető számára.

Decemberben a Da Vinci TV-n folytatódik több jól ismert sorozat, de lesznek különleges premierek is. A Történelem másképp karácsonyi epizódja a karácsony ünneplését mutatja be különböző korszakokon át. Tudd meg, miért nem szeretnél a szászoktól ajándékot kapni, miért nem fogyasztanád el a karácsonyi vacsorát Hampton Courtban, és miért nem néznéd meg az összes viktoriánus képeslapodat. A sorozat a kódolatlan időszakban minden hétköznap jelentkezik további humoros és meglepő történelmi kulisszatitokkal. Az Egy univerzum élete c. műsor, mely december 26-tól minden szerda este látható, a világegyetem rejtelmeiről szól – fekete lyukakkal, örült energiával és több milliárd év időutazással. Szintén új bemutató a Mítosz vagy tudomány, mely a tévhitek és városi legendák tudományos megalapozottságát vizsgálja. Megtudhatjuk, az alkohol valóban növeli-e a testhőmérsékletet, vagy valóba jobban hízunk-e, ha gyorsabban eszünk. Az új sorozat számos közismert elképzelést vizsgál meg, hogy kiderítse, mi a fikció és mi a tudományos tény. A Tudtad-e? sorozat rövid és meglepő folytatódó epizódjai pedig a legújabb tényeket mutatják be a technológia és kutatás világából. Less a kulisszák mögé, és fedezd fel a körülöttünk rejlő titkokat.

Akik az ünnepek alatt a tartalmas televíziózást választja, bátran kapcsoljon a Da Vinci TV tartalmaira, ahol a tanulás észrevétlen és szórakoztató. További információk a szolgáltatók web és facebook oldalán.

www.davincikids.tv
https://www.facebook.com/DaVinciKidsMagyarorszag